Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Νοσηλεύτριες και Μαίες σε ιδιωτικές κλινικές

Πτυχιούχοι με εγγραφή στο Μητρώο

 

Παρά την κάμψη που εμφανίζει η ζήτηση για νοσηλευτικό προσωπικό στην Κύπρο το τελευταίο διάστημα, επαγγελματικές ευκαιρίες για νοσηλευτές αποφοίτων πανεπιστημίων συνεχίζουν να παρουσιάζονται, ιδιαίτερα στον ιδιωτικό τομέα.
Οι περισσότερες από τις θέσεις που προκηρύσσονται απευθύνονται και σε Ελληνες πολίτες-αποφοίτους ΑΕΙ ή ΤΕΙ Νοσηλευτικής. Ζήτηση, επίσης, υπάρχει και για Μαίες από κυπριακές ιδιωτικές μαιευτικές-γυναικολογικές κλινικές.
 

 
Ολοι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εργαστούν ως Νοσηλευτές, Νοσηλεύτριες και Μαίες στην Κύπρο, είτε στον ιδιωτικό είτε στον δημόσιο τομέα, πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Εγγραφής Νοσηλευτών και Μαιών του υπουργείου Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής στο Μητρώο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.moh.gov.cy ή να καλούν στα τηλέφωνα: 00357 22605477 και 00357 22605403.
Ακολουθούν ενδεικτικά κάποιες θέσεις Νοσηλευτών και Μαιών που προσφέρονται από ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές της Μεγαλονήσου:
Θέση: Νοσηλεύτρια
Περιφέρεια: Λεμεσός
Προϋποθέσεις: Απόφοιτη νοσηλευτικής σχολής, γνώση Αγγλικών και ηλεκτρονικού υπολογιστή, απαιτούμενη εργασιακή πείρα τουλάχιστον ενός έτους.
Εργοδότης: M.G.OB & GYM LIMITED
Αιτήσεις: Αποστολή επιστολής και βιογραφικού στον εργοδότη (e-mail:evangelouchry@yahoo.co.uk).
Επικοινωνία: τηλ.: 00357 99553800