Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

40 γιατροί εργασίας σε Μονάδες του Ομίλου ΔΕΗ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.Η ΔΕΗ προκηρύσσει 40 θέσεις γιατρών με τους οποίους προτίθεται να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου ετήσιας διάρκειας, για παροχή υπηρεσιών ιατρικής εργασίας για μονάδες του ομίλου ΔΕΗ.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει:
  • Να είναι γιατροί, μέλη του Ιατρικού Συλλόγου
  • Να κατέχουν και ασκούν την ειδικότητα της ιατρικής της εργασίας, όπως πιστοποιείται από το οικείο ιατρικό Σύλλογο.
  • Εχουν (οι άνδρες) εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές.
Απαραίτητα Δικαιολογητικά
1. Πτυχίο ή Δίπλωμα ιατρικής σχολής ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο της αλλοδαπής.
 2. Αδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος
3. Βεβαίωση Μέλους Ιατρικού Συλλόγου
4. Αδεια τίτλου ειδικότητας της ιατρικής της εργασίας όπως πιστοποιείται από το οικείο ιατρικό σύλλογο.
5. Πιστοποιητικό του ιατρικού Συλλόγου ότι ο υποψήφιος δεν έχει τιμωρηθεί πειθαρχικά.
6. Γνωστοποίηση των επιχειρήσεων όπου ο υποψήφιος ασκεί τα καθήκοντα ιατρού εργασίας, καθώς και τα λοιπά στοιχεία που προβλέπονται στο Νόμο 3850/2010, προκειμένου να υποβληθεί στο αρμόδιο ΚΕΠΕΚ.
7. Βεβαιώσεις ανάληψης καθηκόντων ως ιατρός εργασίας, που να έχουν κατατεθεί σε οποιαδήποτε υπηρεσία του Σ.Ε.Π.Ε. (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας).
8. Βεβαίωση εργοδότη, εφόσον υπάρχει εμπειρία απασχόλησης σε καθήκοντα ιατρού εργασίας.
9. Βιογραφικό σημείωμα
10. Φωτοαντίγραφο δύο όψεων αστυνομικής ταυτότητας
Οι θέσεις ανά νομό κατανέμονται ως εξής:
Αττική 3
Κοζάνη 3
Αρκαδία 1
Καστοριά 1
Λακωνία 1
Εβρος 1
Τρίκαλα 1
Καρδίτσα 1
Φλώρινα 2
Ιωάννινα 1
Θεσπρωτία 1
Κέρκυρα 1
Αιτωλοακαρνανία 1
Λευκάδα 1
Αρτα 1
Πρέβεζα 1
Φθιώτιδα 1
Φωκίδα 1
Ευρυτανία 1
Εύβοια 3
Βοιωτία 1
Δράμα 1
Ροδόπη 1
Χανιά 1
Ρέθυμνο 1
Κυκλάδες 6
Δωδεκάνησα 2
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας όπου θα αναφέρεται το έργο ή τα έργα ενδιαφέροντος τους και η οποία θα συνοδεύεται από τα οριζόμενα δικαιολογητικά. Οι αιτήσεις υποβάλλονται με συστημένη επιστολή έως και την Τρίτη 11 Ιουνίου στη ΔΕΗ/ΔΥΑΕ (Αραχώβης 32, 106-81 Αθήνα) και στους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 210-3895505.
Περισσότερα εδώ

Νοσηλευτής σε γηροκομείο στο Βέλγιο

 28 Μαΐου, 2013 



 
Ζητείται Νοσηλευτής/τρια AEI-TEI (έως 45 ετών) για την φροντίδα ηλικιωμένων σε μικρό γηροκομείο στο Βέλγιο για 6μηνη εργασία. Η σύμβαση ξεκινάει από τον Οκτώβριο 2013 έως τον Μάρτιο 2014. Ελάχιστο επίπεδο γαλλικών Β1.
Για βιογραφικά και περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο info@atlasconsulting.gr


ε-dimosio.gr

6.500 θέσεις εργασίας στη Γερμανία για Ελληνες άνεργους γιατρούς

Μέσα σε δύο μόλις ημέρες, χθες και σήμερα, εκατοντάδες γιατροί κατέθεσαν βιογραφικά σε εκπροσώπους του υπουργείου εργασίας της Γερμανίας, οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα για ενημερωτική συγκέντρωση σε άνεργους γιατρού. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Γραφείο Πληροφόρησης και Απασχόλησης του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΜοbiPro-EU.

Η αίθουσα του συνεδριακού χώρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών φιλοξένησε περισσότερους από 250 νέους γιατρούς που πλήττονται από την ανεργία και την υποαπασχόληση, προκειμένου να ενημερωθούν για τις προοπτικές του ευρωπαϊκού αυτού προγράμματος για άνεργους γιατρούς.
Αντιπροσωπεία της Κεντρικής Υπηρεσίας Προσωπικού (ZAV) του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (BMAS) της Γερμανίας ενημέρωσε τους νέους συναδέλφους για τις προϋποθέσεις και το εργασιακό πλαίσιο για γιατρούς στη Γερμανία τόσο για τους ειδικευόμενους όσο και για τους ειδικευμένους. Το ευρωπαϊκό αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε άνεργους ιατρούς ειδικευμένους και ειδικευόμενους, που επιθυμούν να εξασφαλίσουν και να κατοχυρώσουν συγκεκριμένη θέση εργασίας στη Γερμανία, γνωρίζοντας τους ακριβείς όρους και προϋποθέσεις. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να παρευρεθούν και ενημερωθούν λεπτομερώς, ασχέτως γνώσης της γερμανικής γλώσσας, δεδομένου ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει σχετική πρόνοια για την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας με επιδότηση από το γερμανικό κράτος. Στις 28 και 29 Μαΐου θα υπάρχει η δυνατότητα για ατομική συμβουλευτική ενημέρωση των γιατρών από τα στελέχη του Υπουργείου Εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες 6.500 Ελληνες γιατροί ζουν και εργάζονται αυτη τη στιγμή σε νοσοκομεία της Γερμανίας ενώ εχουν "ανοίξει" θέσεις για άλλους τόσους.
Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα θα συζητηθούν στην εκδήλωση, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Γραφείο Πληροφόρησης και Απασχόλησης του ΙΣΑ, στα τηλέφωνα 210 3839770 εσωτ 211 και 213 καθώς και στο τηλέφωνο 6972 702589 από 11π.μ. έως 5μ.μ. ή στο email tkal@isathens.gr

 ε-dimosio.gr

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Γιατροί, νοσηλευτές στην Καλαμάτα

Αμέσως θα πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για τις τέσσερις θέσεις εποχικού προσωπικού που θα καλύψει ο Δήμος Καλαμάτας. 

 

Τις θέσεις θα καταλάβουν επαγγελματίες Υγείας, οι οποίοι θα επιλεγούν από τις εξής ισάριθμες ειδικότητες:
- ΠΕ Ειδικών Καρδιολόγων, με εμπειρία σε εφαρμογές Τηλεϊατρικής/Καρδιολογίας, μία θέση,
- ΠΕ Παθολόγων, Καρδιολόγων ή Γενικών Ιατρών, μία θέση,
- ΠΕ Νοσηλευτών, μία θέση, και
ΤΕ Νοσηλευτών, μία θέση.
Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας δώδεκα μηνών στο πλαίσιο του "Προγράμματος πρόληψης καρδιαγγειακών νοσημάτων και προαγωγής της υγείας των πολιτών με αξιοποίηση των εφαρμογών Τηλεϊατρικής". Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 27213 60829.

 Εργασία 8/5

Η Γερμανία στρέφεται στην προσέλκυση νοσηλευτών από την Πορτογαλία

 
Οι γιατροί δεν αποτελούν πλέον το μοναδικό περιζήτητο επάγγελμα στον τομέα της υγείας της ΕΕ, καθώς η ζήτηση νοσηλευτικού προσωπικού αυξάνεται πλέον όλο και περισσότερο στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας. Στη Γερμανία, λόγω της υψηλής αυτής ζήτησης, τα νοσοκομεία είναι πρόθυμα να καλύψουν το κόστος της απαραίτητης γλωσσικής κατάρτισης για την επιτυχή ενσωμάτωση νοσηλευτών των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η γερμανική.                    
 
«Διαπιστώσαμε ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση, για αυτό απευθύναμε προς τους συναδέλφους μας στο EURES σε όλη την Ευρώπη το ερώτημα εάν υπάρχουν χώρες με πλεόνασμα νοσηλευτικού προσωπικού. Για εμάς ήταν φυσικά σημαντικό να μην προσλάβουμε νοσηλευτές από χώρες όπου υπάρχει έλλειψη και η Πορτογαλία ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας», εξηγεί ο Ralf Czadzeck, σύμβουλος EURES στη Γερμανία.      
 
Στα μέσα Ιουνίου του 2011, το EURES Πορτογαλίας και το EURES Γερμανίας διοργάνωσαν ημερίδες εργασίας στο Πόρτο και στη Λισσαβώνα, στις οποίες συμμετείχαν γερμανοί εργοδότες και δόθηκαν πληροφορίες σε άτομα που ενδιαφέρονταν να μεταβούν στη Γερμανία για να εργαστούν. Η Πορτογαλία διοργανώνει συστηματικά ημερίδες εργασίας εστιάζοντας σε διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες ενδεχομένως ενδιαφέρονται να μεταβούν Πορτογάλοι που αναζητούν εργασία.
           
«Όπως παρατηρήθηκε, ενδιαφέρον να έλθουν στη Γερμανία εκδήλωσαν κυρίως οι νοσηλευτές που αποφοίτησαν πρόσφατα. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι είναι δυσκολότερο να μετοικήσει κανείς σε μια άλλη χώρα μαζί με την οικογένειά του», αναφέρει ο Ralf.
 
Η υγειονομική περίθαλψη στη Γερμανία παρέχεται από φορείς τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα. Δυνητικοί εταίροι συνεργασίας μπορεί να είναι φορείς και από τους δύο τομείς. Στο πλαίσιο αυτού του πιλοτικού σχεδίου, θα γίνει δεκτή μια ομάδα από επτά έως 15 νοσηλευτές. Όταν καλυφθούν αυτές οι θέσεις, οι νοσηλευτές θα κληθούν να μεταβούν στη Γερμανία για να παρακολουθήσουν μαθήματα γλωσσικής κατάρτισης.
 
«Οι πορτογάλοι νοσηλευτές διαθέτουν άριστη τεχνογνωσία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, όμως για να την εφαρμόσουν θα πρέπει να μιλούν γερμανικά. Στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου, το κόστος της γλωσσικής κατάρτισής τους θα καλυφθεί από τον μελλοντικό εργοδότη τους», εξηγεί ο Ralf. «Εάν το σχέδιο πρόσληψης νοσηλευτικού προσωπικού στη Γερμανία από άλλες χώρες που συμμετέχουν στο EURES στεφθεί με επιτυχία, είναι πιθανό να επαναληφθεί», καταλήγει.
 
 
Διαβάστε περισσότερα:
 
Αναζητήστε ημερίδες εργασίας στο Πρόγραμμα εκδηλώσεων EURES
 
Αναζητήστε έναν  σύμβουλο EURES
 
Μάθετε περισσότερα για τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στις διάφορες ευρωπαϊκές χώρες στην πύλη EURES για την επαγγελματική κινητικότητα
 
Αναζητήστε θέση εργασίας στη βάση δεδομένων θέσεων εργασίας του EURES

Ζητούνται γιατροί στη Σουηδία

 
Ορθοπεδικοί, αναισθησιολόγοι, χειρουργοί επειγόντων περιστατικών, γαστρεντερολόγοι… η Σουηδία φαίνεται ότι πάσχει από χρόνια έλλειψη ειδικευμένου ιατρικού προσωπικού. Το γεγονός είναι ότι, από το 1999, η χώρα έχει επιδείξει ενεργό ενδιαφέρον για προσλήψεις ιατρών των ανωτέρω ειδικοτήτων από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Στο πλαίσιο της προσπάθειας ανακούφισης των σχετικών αναγκών, το EURES της Σουηδίας συνέδραμε τις αρμόδιες εθνικές αρχές στην πρόσληψη περισσότερων των 700 ιατρών κατά την εν λόγω περίοδο.                           
 
«Προτού προβούμε σε προσλήψεις προσωπικού από κάποια χώρα, ζητούμε πάντα την άδεια των συναδέλφων του δικτύου EURES στη δημόσια υπηρεσία απασχόλησης της χώρας, καθώς και την άδεια του εθνικού ιατρικού συλλόγου. Εάν υπάρχει έλλειψη ιατρών στη χώρα, οι προσλήψεις ενδέχεται να αποτελούν πολιτικά ευαίσθητο θέμα. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να εντοπίζουμε ποιες από τις υπόλοιπες χώρες που συμμετέχουν στο δίκτυο EURES έχουν πιθανώς πλεόνασμα ειδικών ιατρών», δηλώνει η Hilal Tercan, σύμβουλος EURES και διαχειρίστρια έργου για τις προσλήψεις ιατρικού προσωπικού στο EURES της Σουηδίας.       
 
Ήταν το 1999 όταν, για πρώτη φορά, σουηδοί εργοδότες από τον κλάδο της υγείας ζήτησαν τη βοήθεια του EURES για την πρόσληψη προσωπικού από τη Φινλανδία. Σήμερα, προσλήψεις προσωπικού γίνονται από όλες τις χώρες του EURES, αφορούν δε πρωτίστως ειδικούς ιατρούς. Η έλλειψη ειδικευμένων ιατρών στη Σουηδία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις δυσκολίες πρόβλεψης της ζήτησης, καθώς χρειάζονται πέντε χρόνια για να γίνει κανείς ιατρός και άλλα πέντε έως επτά χρόνια για να αποκτήσει ειδικότητα. «Είναι πολύ δύσκολο να γίνουν προβλέψεις σε ορίζοντα δωδεκαετίας και, παρότι η Σουηδία έχει πλέον αυξήσει τον αριθμό των φοιτητών στις ιατρικές σχολές, θα περάσουν χρόνια έως ότου οι σημερινοί φοιτητές αποκτήσουν ειδικότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ζητήθηκε η συνδρομή του EURES», εξηγεί η Hilal.
 
Φέτος, η Hilal και οι συνάδελφοί της στο EURES της Σουηδίας διαπίστωσαν τη δυνατότητα πρόσληψης ιατρικού προσωπικού από την Ιταλία. Προτού όμως αρχίσουν οι προσλήψεις, έπρεπε να διενεργηθεί «έλεγχος προσόντων» προκειμένου να διακριβωθεί αν η εκπαίδευση των ιατρών στην Ιταλία ανταποκρίνεται στις ανάγκες υπηρεσιών υγείας της Σουηδίας.
 
Οι ιατροί που προσλήφθηκαν πρέπει να παραμείνουν στη Σουηδία για τουλάχιστον τρία χρόνια. Οι σουηδοί εργοδότες καλύπτουν τη δαπάνη γλωσσικής εκπαίδευσης των αλλοδαπών ιατρών, καθώς απαιτείται γνώση της σουηδικής γλώσσας για την εξυπηρέτηση των ασθενών. «Μακροπρόθεσμα, η ανταλλαγή ιατρών αποφέρει τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά οφέλη. Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι ιατροί ανταλλάσσουν δοκιμασμένες πρακτικές, ενώ σε προσωπικό, μαθαίνουν μια νέα γλώσσα και γνωρίζουν έναν άλλο τρόπο ζωής» καταλήγει η Hilal.
 
Περισσότερες πληροφορίες:
 
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες μέσω της πύλης για την ευρωπαϊκή κινητικότητα EURES
 
Αναζητήστε εργασία στον σύνδεσμο βάση θέσεων εργασίας της πύλης EURES
 
Αναζητήστε καταρτισμένο προσωπικό στον σύνδεσμο βάση βιογραφικών της πύλης EURES

Γιατροί και οδοντίατροι σε Αγγλία και Ουαλία

20.000 ανοιχτές θέσεις σε αγγελίες κάθε μήνα

Πληθώρα θέσεων για Γιατρούς και Οδοντιάτρους προκηρύσσονται μέσω του NHS (National Health Service), επίσημου φορέα υγείας για την Αγγλία και την Ουαλία, αντίστοιχου του δικού μας ΕΣΥ.
Σε 250.000 ανέρχονται οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις θέσεις που προσφέρονται σε κλινικές και νοσοκομεία του εθνικού συστήματος υγείας της Μεγάλης Βρετανίας
Σε 250.000 ανέρχονται οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις θέσεις που προσφέρονται σε κλινικές και νοσοκομεία του εθνικού συστήματος υγείας της Μεγάλης Βρετανίας
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του NHS, οι ανοιχτές θέσεις που αναρτώνται κάθε μήνα στην αρμόδια διαδικτυακή υπηρεσία του Οργανισμού (www.jobs.nhs.uk/index.html) προσεγγίζουν τις 20.000, ενώ οι αιτήσεις των υποψηφίων ανέρχονται στις 250.000.
Οι θέσεις βρίσκονται σε κλινικές και νοσοκομεία της Αγγλίας και της Ουαλίας, τα οποία υπάγονται στο NHS, και αφορούν Γιατρούς και Οδοντιάτρους όλων των επαγγελματικών βαθμίδων.
Το «Εθνος-Εργασία» παρουσιάζει ενδεικτικά ακολούθως 17 θέσεις Γιατρών και Οδοντιάτρων στις δύο χώρες του Ηνωμένου Βασιλείου, παραθέτοντας όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.

Θέση: Consultant in Restorative Dentistry-Prosthodontics
Τόπος: Eastman Dental-UCLH
Εργοδότης: University College London Hospitals NHS Foundation Trust
Μισθός: 74.504-100.446 λίρες Αγγλίας ετησίως
Προϋποθέσεις: πτυχίο οδοντιάτρου, ικανότητα πλήρους εγγραφής στο Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο (GDC)
Αιτήσεις: μέχρι 7 Ιουλίου 2012
Ιστοσελίδα: http://www.jobs.nhs.uk/cgi-bin/vacdetails.cgi?selection=912888866
Κωδικός θέσης: 309-M511B
Θέση: Consultant in Restorative Dentistry-Periodontology
Τόπος: Eastman Dental-UCLH
Εργοδότης: University College London Hospitals NHS Foundation Trust
Μισθός: 74.504-100.446 λίρες Αγγλίας ετησίως
Προϋποθέσεις: πτυχίο οδοντιάτρου, ικανότητα πλήρους εγγραφής στο Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο (GDC)
Αιτήσεις: μέχρι 7 Ιουλίου 2012
Ιστοσελίδα: http://www.jobs.nhs.uk/cgi-bin/vacdetails.cgi?selection=912888839
Κωδικός θέσης: 309-M511A
Θέση: Trust Doctor Basic Grade
Τόπος: Romford
Εργοδότης: Barking, Havering & Redbridge University Hospitals Trust
Μισθός: 27.116-37.775 λίρες Αγγλίας ετησίως
Προϋποθέσεις: πτυχίο Ιατρικής MBBS ή ισότιμο, εργασιακή πείρα
Αιτήσεις: μέχρι 22 Ιουνίου 2012
Ιστοσελίδα: http://www.jobs.nhs.uk/cgi-bin/vacdetails.cgi?selection=912888820
Κωδικός θέσης: 162-5449
Θέση: Locum Specialty Doctor Anaesthetics
Τόπος: Hastings
Εργοδότης: East Sussex Healthcare NHS Trust
Μισθός: 36.807-68.638 λίρες Αγγλίας ετησίως
Προϋποθέσεις: πτυχίο Ιατρικής, ειδικότητα αναισθησιολόγου
Αιτήσεις: μέχρι 27 Ιουνίου 2012
Ιστοσελίδα: http://www.jobs.nhs.uk/cgi-bin/vacdetails.cgi?selection=912888818
Κωδικός θέσης: 374-CQ-246
Θέση: Consultant Physician-Respiratory Medicine
Τόπος: Warrington
Εργοδότης: 370 UNS MED: Respiratory
Μισθός: 74.504-100.446 λίρες Αγγλίας ετησίως
Προϋποθέσεις: μέλος Βασιλικού Κολεγίου Ιατρών (MRCP), εγγραφή στο Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο (GMC)
Αιτήσεις: μέχρι 11 Ιουλίου 2012
Ιστοσελίδα: http://www.jobs.nhs.uk/cgi-bin/vacdetails.cgi?selection=912888781
Κωδικός θέσης: 370-W12-12
Θέση: Specialty Trainee in Microbioloty ST1
Τόπος: North East
Εργοδότης: County Durham & Darlington NHS Foundation Trust
Προϋποθέσεις: ικανότητα εγγραφής στο Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο (GMC), τουλάχιστον δύο χρόνια εργασιακής πείρας μετά την απόκτηση πτυχίου
Αιτήσεις: μέχρι 11 Ιουλίου 2012
Ιστοσελίδα: http://www.jobs.nhs.uk/cgi-bin/vacdetails.cgi?selection=912888754
Κωδικός θέσης: 439-NOR0751R1A
Θέση: Locum Specialty Doctor in Dermatology
Τόπος: Chester
Εργοδότης: Countess of Chester Hospital NHS Foundation Trust
Μισθός: 36.807-68.638 λίρες Αγγλίας ετησίως
Προϋποθέσεις: εγγραφή στο Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο (GMC), Bachelor of Medicine and Bachelor of Surgery (MB ChB) ή ισότιμο πτυχίο
Αιτήσεις: μέχρι 28 Ιουνίου 2012
Ιστοσελίδα: http://www.jobs.nhs.uk/cgi-bin/vacdetails.cgi?selection=912889034
Κωδικός θέσης: 210-V04268
Θέση: Specialty Doctor
Τόπος: Milton Keynes
Εργοδότης: Milton Keynes Hospital NHS Foundation Trust
Μισθός: 36.807-68.638 λίρες Αγγλίας ετησίως
Προϋποθέσεις: πτυχίο Ιατρικής, εγγραφή στο Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο (GMC)
Αιτήσεις: μέχρι 20 Ιουνίου 2012
Ιστοσελίδα: http://www.jobs.nhs.uk/cgi-bin/vacdetails.cgi?selection=912888877
Κωδικός θέσης: 430-MED5265
Θέση: Trust Doctor Surgery
Τόπος: Basingstoke
Εργοδότης: Hampshire Hospitals NHS Foundation Trust 251
Μισθός: 27.798-31.434 λίρες Αγγλίας ετησίως
Προϋποθέσεις: πτυχίο Ιατρικής/Χειρουργικής MBBS ή ισότιμο
Αιτήσεις: μέχρι 26 Ιουνίου 2012
Ιστοσελίδα: http://www.jobs.nhs.uk/cgi-bin/vacdetails.cgi?selection=912888893
Κωδικός θέσης: 251-TRUST-DOC-SURG-V577
Θέση: Clinical Fellow ST1 Level in T&O and General Surgery
Τόπος: Westcliff, On, Sea
Εργοδότης: Southend University Hospital NHS Foundation Trust
Μισθός: 29.705-39.300 λίρες Αγγλίας ετησίως
Προϋποθέσεις: πτυχίο Ιατρικής MBBS ή ισότιμο, ικανότητα εγγραφής στο Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο (GMC)
Αιτήσεις: μέχρι 11 Ιουλίου 2012
Ιστοσελίδα: http://www.jobs.nhs.uk/cgi-bin/vacdetails.cgi?selection=912888844
Κωδικός θέσης: 390-361MHR-JA
Θέση: Locum Consultant in Gastroenterology & General Medicine
Τόπος: Chelmsford
Εργοδότης: Mid Essex Hospital Services NHS Trust
Μισθός: 74.504-100.446 λίρες Αγγλίας ετησίως
Προϋποθέσεις: πτυχίο MBBS, MRCP ή ισότιμο
Αιτήσεις: μέχρι 28 Ιουνίου 2012
Ιστοσελίδα: http://www.jobs.nhs.uk/cgi-bin/vacdetails.cgi?selection=912889372
Κωδικός θέσης: 288-MED-132
Θέση: Specialty Doctor
Τόπος: Basildon
Εργοδότης: Basildon & Thurrock University Hospitals NHS Foundation Trust
Μισθός: 36.807-68.638 λίρες Αγγλίας ετησίως
Προϋποθέσεις: πτυχίο ή Μεταπτυχιακό ιατρικής Σχολής, εγγραφή στο Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο (GMC)
Αιτήσεις: ανοιχτή ημερομηνία
Ιστοσελίδα: http://www.jobs.nhs.uk/cgi-bin/vacdetails.cgi?selection=912889349
Κωδικός θέσης: 431-SWC-1641
Θέση: Clinical Fellow (Senior)
Τόπος: Cambridge
Εργοδότης: Cambridge University Hospitals NHS Foundation Trust
Μισθός: 30.992-46.708 λίρες Αγγλίας ετησίως
Προϋποθέσεις: MBBS ή ισότιμο πτυχίο (MRCS/AFRCS/FRCS)
Αιτήσεις: μέχρι 28 Ιουνίου 2012
Ιστοσελίδα: http://www.jobs.nhs.uk/cgi-bin/vacdetails.cgi?selection=912888732
Κωδικός θέσης: 180-SCF0903
Θέση: Trust Doctor (Registrar Level)
Τόπος: Darlington
Εργοδότης: County Durham & Darlington NHS Foundation Trust
Μισθός: 30.992-46.708 λίρες Αγγλίας ετησίως
Προϋποθέσεις: μέλος του Γενικού Ιατρικού Συμβουλίου (GMC), άδεια άσκησης επαγγέλματος, τουλάχιστον 2-3 χρόνια εργασιακής πείρας στη Μαιευτική και τη Γυναικολογία
Αιτήσεις: μέχρι 27 Ιουνίου 2012
Ιστοσελίδα: http://www.jobs.nhs.uk/cgi-bin/vacdetails.cgi?selection=912888713
Κωδικός θέσης: 439-MS0253
Θέση: Clinical Research Fellow
Τόπος: Basingstoke
Εργοδότης: Hampshire Hospitals NHS Foundation Trust 251
Μισθός: 30.992-46.708 λίρες Αγγλίας ετησίως
Προϋποθέσεις: πιστοποίηση Χειρουργικής Fellowship of the Royal College of Surgeons (FRCS) ή ισότιμη, μέλος του Γενικού Ιατρικού Συμβουλίου (GMC)
Αιτήσεις: μέχρι 26 Ιουνίου 2012,
Ιστοσελίδα: http://www.jobs.nhs.uk/cgi-bin/vacdetails.cgi?selection=912888696
Κωδικός θέσης: 251-COLO-CLIN-FELL-V576
Θέση: Locum Consultant Ophthalmologist
Τόπος: Durham
Εργοδότης: County Durham & Darlington NHS Foundation Trust
Μισθός: 74.504-100.446 λίρες Αγγλίας ετησίως
Προϋποθέσεις: πλήρες μέλος του Γενικού Ιατρικού Συμβουλίου (GMC)
Αιτήσεις: μέχρι 27 Ιουνίου 2012
Ιστοσελίδα: http://www.jobs.nhs.uk/cgi-bin/vacdetails.cgi?selection=912888649
Κωδικός θέσης: 439-MS0249
Θέση: Specialty Doctor
Τόπος: Tamworth
Εργοδότης: South Staffordshire and Shropshire Healthcare NHS Foundation Trust
Μισθός: 36.807-68.638 λίρες Αγγλίας ετησίως
Προϋποθέσεις: πτυχίο Ιατρικής, εγγραφή στο Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο (GMC), τουλάχιστον δύο χρόνια εργασιακής πείρας στον τομέα ψυχικής υγείας ενηλίκων
Αιτήσεις: μέχρι 27 Ιουνίου 2012
Ιστοσελίδα: http://www.jobs.nhs.uk/cgi-bin/vacdetails.cgi?selection=912888595
Κωδικός θέσης: 301-HF050-12


 Εργασία 20/6/2012

θέση Ιατρού-Ακτινολόγου με σύμβαση-Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού




Tο Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού (Ι.Υ.Π.), Ν.Π.Ι.Δ., σύμφωνα με την απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής (46/30.4.2013), προκηρύσσει μία (1) θέση εργασίας με σύμβαση έργου, μερικής απασχόλησης, διάρκειας ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης:

Μία θέση Ιατρού-Ακτινολόγου για τον Τομέα Νοσημάτων Μεταβολισμού των Οστών και Μεταβολισμού Μετάλλων.

Απαραίτητα προσόντα:
-          Πτυχίο Ιατρικής Ελληνικού Πανεπιστημίου ή αντίστοιχου αλλοδαπού, ισότιμα αναγνωρισμένου
-          Τίτλος ειδικότητας Ακτινολογίας, με διετή (2) τουλάχιστον εμπειρία μετά την απόκτηση της ειδικότητας
-          Άδεια άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος
-          Εγγραφή στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών
-          Ακτινολογική άδεια, την οποία θα διαθέσει για τη λειτουργία του απεικονιστικού εξοπλισμού του Τομέα.
-          Εμπειρία στο  χειρισμό οστικού πυκνομέτρου
-          Εξοικείωση στη χρήση Η/Υ και γνώση Αγγλικής γλώσσας

Επιθυμητά προσόντα:
-          Προηγούμενη εμπειρία στην Παιδοακτινολογία
-          Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στο αντικείμενο της Ακτινολογίας

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα απασχολείται δύο 4ωρα/εβδομάδα (πρωινή ώρα).

Αιτήσεις-βιογραφικά θα γίνονται δεκτά καθημερινά από 28 Μαΐου έως 20 Ιουνίου 2013 στη γραμματεία του Ι.Υ.Π. ή στο email inchildh@otenet.gr Για πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 2132037305 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ich.gr

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΥΜΑΚΑΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ


πηγή:
Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

Ειδικευμένη/ος Ιατρός στην Ψυχιατρική, Ίνσμπρουκ




H Grecruitment αναζητά για μεγάλο νοσοκομείο στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Ίνσμπρουκ της Αυστρίας ειδικευμένη/ο Ιατρό με ειδικότητα την Ψυχιατρική για μερική ή πλήρη απασχόληση
Η κλινική αποτελείται από 2 τμήματα, το νοσοκομείο ημέρας και το τμήμα εξωτερικών ιατρείων.

Ο υποψήφιος ιατρός θα δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της ψυχιατρικής θεραπείας εφαρμόζοντας Standard Operating Procedures (SOP) και αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητα των ασθενών.

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη Μονάδα Αντιμετώπισης Πόνου της Περιοχής. Ο πελάτης μας προσφέρει πολύ καλό εργασιακό κλίμα, χρηματοδοτούμενη μετεκπαίδευση και πακέτα ένταξης στην κοινωνία της πόλης (υποστήριξη σε αναζήτηση οικίας, νηπιαγωγείου, σχολείου, ψυχαγωγίας).

Αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο Email: info@grecruitment.com επισυνάπτοντας το πτυχίο και βεβαίωση γλωσσικής επάρκειας.